Om oss Tjänster Nyheter Arbetsgång Länkar Kontakt
           
             

Exempel: Två rum behöver målas och tapetseras

 

  • Vi kommer hem till er och går igenom vad som behöver göras. Vi kommer överens om vi skall flytta möbler eller hur möblerna skall stå när målaren anländer. Vill ni ha en offert skickar vi en skriftlig till er.
  • Vi beskriver hur vi avser lägga upp arbetet. Vilken typ av färg och övrigt material som behövs för ett bra slutresultat sköter vi som fackmän om. Om ni så önskar gör vi en genomgång av material som används och deras för- och nackdelar. Med oss har vi kulörkartor och tapetkartor. Dessa lånar vi ut så att ni i lugn och ro kan välja. När ni bestämt er fyller ni i era val på blankett och överlämnar till oss.
  • Vid överenskommen tidpunkt kommer vi hem till er och utför arbetet.
  • Efter utfört arbete utför målaren en egenbesiktning och skriver under att resultatet är fackmannamässigt gjort. När arbetet är avslutat gör vi en gemensam avstämning.

Tack vare långvarig verksamhet och ett ständig pågående förnyelsearbete har vi god kunskap om traditionell målning och utvecklingen inom branschen. Vi har god kontakt med vår materialleverantör som är ett ledande märke. Vi använder för respektive jobb beprövat men samtidigt modernt material för lång hållbarhet.

Vid behov av professionellt och rationellt utförda måleriuppdrag vänd er till oss med förtroende.